Chrissart je svakako mjesto za sve one, koji vole lijepo i drugačije!

Chrissart concept store je butik, gdje možete pronaći najnovije dekoracije, kao što su trenutno prigodne one božićne tematike.Iza butika stoje Zagorka Major i Christina Cianci, međunarodna cvjetna dizajnerica koja se školovala u Milanu i Rimu u priznatim i poznatim školama cvjetne umjetnosti. Može se pohvaliti mnogim suradnjama sa svjetskim majstorima i mentorima cvjetne umjetnosti.

Kao u modi i u dekoru trendovi se mijenjaju; kako u materijalima, tako i u bojama i načinu slaganja.Ove godine kad govorimo o božićnoj dekoraciji in su pliš, bordo, mint i zlatno-bež boja. Unutar butika imate priliku pogledati 3 panela na kojima su prezentirani najnoviji trendovi u dekoru, čiji koncept će se mijenjati sa svakom sezonom.

Chrissart laboratorij kreativnih ideja pokriva i uređenja i dekoracije mnogih poslovnih prostora, objekata, hotela, restorana te tematskih evenata kao što su: vjenčanja, proslave, izložbe, promocije, rođendani…

Ovdje možete uživati i u veganskim slasticama, koji se sastoje isključivo od nerafiniranih i bio sastojaka, a za koje je zadužena Zagorka Major.Odlična vijest je da je slastice moguće naručiti, a mi vam sa sigurnošću potvrđujemo da osim što su zdrave, da su i vrlo ukusne.